SONOFF ZBBridge-P išmanioji namų centralė, ZigBee 3.0, Wi-Fi
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

SONOFF ZBBridge-P išmanioji namų centralė, ZigBee 3.0, Wi-Fi

26,45 € (su PVM) 21,86 € (be mok.)
su PVM
check Turime sandėlyje

store

Nemokamas prekių atsiėmimas Vilniuje.  (0,00 €) 

archive

Atsiėmimas LP Express paštomate. 1–4 d. d.  (3,00 €) 

archive

Atsiėmimas DPD Pick up paštomate. 1-4 d. d.  (3,00 €)

archive

Atsiėmimas Omniva paštomate. 1 –4 d. d.  (3,00 €) 

local_shipping

Pristatymas per DPD kurjerių tarnybą. 1-4 d. d.  (4,50 €)

SONOFF ZBBridge-P išmanioji namų centralė Zigbee Bridge Pro, Wi-Fi, ZigBee3.0


SONOFF išmaniųjų namų sistema leidžia valdyti elektros prietaisus nuotoliniu būdu „EWeLink“ programėle arba balsu su „Amazon Alexa“ ar „Google Home“. Ji leidžia kurti įvairius scenarijus, grupuoti prietaisus įjungiant / išjungiant kelis įrenginius savo namuose vienu prisilietimu, nustatyti norimus laikmačius ir tvarkaraščius, stebėti savo namų ir įrenginių būseną realiu laiku, bendrinti jų valdymą. Susiejus „EWeLink“ programėlę su skaitmenine automatizavimo platforma IFTTT galima dar daugiau praplėsti scenarijų galimybes. Sonoff išmaniųjų namų sistemos prietaisai turi numatytą galimybę veikti vietiniame LAN tinkle be debesų serverio.


Ypatybės:
SONOFF Zigbee Bridge Pro yra patobulintas ZigBee tiltas, leidžiantis perduoti duomenis tarp Zigbee ir Wi-Fi įrenginių. Jis įgalina išmanųjį valdymą, įrenginių ryšį ir padeda išplėsti tinklo diapazoną. Bridge Pro leidžia tiesiogiai prijungti iki 26 įrenginių, kurie gali veikti kaip maršrutizatoriai, ir palaiko iki 128 antrinių įrenginių.
Viena iš naujų fukcijų yra vadinamoji išmani namų apsauga. Išmaniosios programėlės pagalba galite nustatyti 3 namų apsaugos scenarijus (“namų režimas”, “išvykimo režimas”, “miego režimas”). Pavyzdžiui, suveikus Zigbee judesio, dūmų ar durų/langų atidarymo jutikliui, ZB Bridge-P išsiunčia pranešimą į eWeLink programėlę ar išduoda garsinį signalą.
Kita nauja funkcija yra vietiniai išmanūs scenarijai, jie skirti vietinio tinklo ZigBee įrenginiams. Galima nustatyti, kad automatiškai įsijungtų ar išsijungtų Zigbee įrenginiai, kuomet suveikia atitinkami jutikliai (pvz., įsijungtų vaizdo kameros ar šviestuvai, suveikus judesio ar durų/langų sensoriams, arba įsijungtų ventiliatorius pasiekus tam tikrą temperatūrą patalpoje, ir panašiai). ZigBee valdymo skydelis palaiko garsinį signalą: sujungtas su belaidžiu mygtuku, jis gali veikti ir kaip durų skambutis.
Visų Zigbee įrenginių privalumas yra tas, kad ryšys tarp jų nenutrūksta net kai Wi-Fi tinklas yra nepasiekiamas. Tuo metu prarandama tik galimybė valdyti Zigbee įrenginius balsu ar per eWelink programėlę, tačiau vietinė išmaniųjų namų sistema tęsia savo darbą.
Integruotas RTC (Real-Time-Clock) modulis leidžia išlaikyti tikslų laiką ir datą, net kai įrenginys yra išjungtas arba neturi interneto ryšio. Tokie trukdžiai nepaveiks įrenginių sinchronizavimo, todėl išmanieji scenarijai ir namų apsaugos funkcijos veiks teisingai ir nustatytu laiku.
Palaikomas valdymas balsu su Amazon Alexa, Google Assistant ar Samsung SmartThings.
Korpuso medžiaga iš nedegaus PC V0 saugos klasės plastiko.
Pastaba: vietiniai scenarijai skirti tik Zigbee įrenginiams.


Techniniai duomenys:
Suderinama su: Sonoff SNZB-01, SNZB-02, SNZB-03, SNZB-04, SNZB-02D, SNZB-01P, SNZB-02P, SNZB-03P, SNZB-04P, ZBMINI, ZBMINIL, ZBMINIL2, BASICZBR3, S26R2ZB, S31 Lite ZB, S40ZB ir kt.
Palaikomų Zigbee įrenginių skaičius: iki 128.
Belaidis ryšys: Zigbee 3.0 (IEEE802.15.4), 2.4GHz.
Wi-Fi standartas: IEEE802.11b/g/n, 2.4GHz.
BT standartas: 4.2 BLE.
Įėjimo įtampa: DC 5V (1A).
Įėjimo sąsaja: micro USB.
Integruota PCB antena.
MCU: ESP32 +CC2652P.
Garsinis signalas: 85 dB.
Šifravimas: WPA/WPA2, WEP/TKIP/AES.
Veikia su Amazon Alexa, Google Assistant, Samsung SmartThings.
Programėlė: eWeLink (Android, iOS).
Korpuso medžiaga: PC V0 (ugniai atspari).
Darbinė temperatūra: -10°C~+40°C.
Darbinė drėgmė: 5%-95% (nekondensuoja).
Išmatavimai: 62x62x20 mm.
Svoris: 39.5g.
Spalva: balta.
Sertifikatai: CE/UKCA/FCC/ROHS.


Garantija: 24 mėn.


ZBBridge-P_1.jpg
ZBBridge-P_2.jpg
ZBBridge-P_3.jpg
ZBBridge-P_4.jpg
ZBBRIDGE-P
6920075777123